CrossFit Oslo – Nydalen

CrossFit Oslo er et av Nordens største CrossFit-gym og et av Europas eldste. Vi ble et CrossFit affiliate i 2009 og siden 2012 har vi holdt til i våre flotte lokaler ved Akerselva på Nydalen. Vi tilbyr et mylder av timer og aktiviteter, fra morgen til kveld, året rundt.

CrossFit er en treningsform som passer de aller fleste, uavhengig av fysisk form eller tidligere treningserfaring. Du kan se på det som et all-inclusive treningsenter – der du får alt du trenger, både før, under og etter trening.

Våre instruktører holder et høyt faglig nivå – og vi har ikke vanskelig for å si at vi sitter på noe av den bredeste kompetansen innen funksjonell trening i Norge. Vårt team vil hjelpe deg på videre på veien uansett hvor du kommer fra og hvor du skal.

Våre dyktige resepsjonister og assistenter bidrar til å holde kvaliteten høy i alle ledd og bistår deg gjerne om du skulle ha spørsmål.

Vi har i tillegg eget behandlingsrom med tilhørende naprapat, kiropraktor, osteopat og treningsfysiolog. Vårt behandlingsteam kan hjelpe deg med tidligere skavanker, skader som følge av trening eller akutte behov.

Vi jobber stadig med å forbedre oss og utvikle et enda bedre tilbud, så om du har tips, råd, ideer eller konstruktiv kritikk vil vi gjerne høre det, enten ansikt-til-ansikt, på epost eller anonymt via kontakt oss, ved å bruke ”konstruktiv@kritikk.no” i epost-feltet.