Om CrossFit Løren

CrossFit Løren er Oslos nyeste CrossFit-box og åpnet dørene i september 2020. Vi holder til i Økernveien 115, i samme bygg som Bilia. Lokalet vårt er på 850 kvadratmeter, fordelt på 3 treningssaler, garderober med dusj og et fellesområde med resepsjon.

CrossFit Løren er en del av en familie med CrossFit-boxer, som består av CrossFit Løren, CrossFit Oslo, CrossFit Lillestrøm, CrossFit Sandvika, Mykjemeir Crossfit og CrossFit Mjøsa.

Vi er opptatt av at hver enkelt box skal ha sitt unike miljø, bestående av medlemmer, instruktører og samarbeidspartnere. Men, på tvers av boxene samarbeider vi med å utvikle oss for å kunne gi medlemmene på boxene våre et treningsprodukt vi kan være stolte av.

Om CrossFit og trening hos oss

CrossFit er en treningsform som passer for alle, uavhengig av fysisk form og forutsetninger. Crossfit-treningen hos oss er skalerbar, som betyr at enhver økt kan tilpasses hvert enkelt medlem utifra egne forutsetninger.

Instruktørene våre er opptatt av å gi medlemmene en god treningsopplevelse og legge til rette at medlemmene skal føle mestring, utvikling seg over tid og trives på trening.

På gruppetimene våre følger alle medlemmene samme treningsprogram, men instruktørene våre veileder medlemmene slik at man oppnår den belastningen som treningsøkten er programmert til å ha.