For å bli medlem på CrossFit Løren må du først gjennom et introkurs. Dersom du har trent på en CrossFit-box tidligere kan du ta kontakt med oss angående en screening. Les mer om det lengre ned.

Vi har tre typer introkurs:

 • Introkurs – helg: Dette kurset går over to dager – klokken 15:00 – 18:00 lørdag og søndag. Kurset skjer i grupper på inntil 6 personer med en av våre instruktører.
 • Introkurs med PT: Introkurset med personlig trener går over 4 separate timer og du avtaler tidspunktene for timene direkte med PTen vi setter deg i kontakt med. Introkurs med en personlig trening gir deg et mer skreddersydd kurs, hvor kurset tilpasses deg og de forutsetningene du har.
 • Introkurs (duo) med PT: Dette introkurset er likt kurset som er beskrevet over, men gjennomføres med to personer som ønsker å ta kurset sammen.
 • Gruppe på flere enn 2 personer? Dersom dere en en gruppe på flere enn 2 personer kan vi sette opp et eget kurs for dere. Ta kontakt med oss for mer info.

Priser: 

 • Introkurs – helg: 1000,-
 • Introkurs med PT: 2999,-
 • Introkurs (duo) med PT: 4999,-

Hva lærer du på kurset? 

På introkurset lærer du grunnleggende teknikk i de øvelsene vi bruker i treningshverdagen hos oss. Herunder kommer blant annet baseløft som knebøy, markløft og press, olympiske løft som snatch og clean & jerk, og gymnastikk-øvelser som pullups, push-ups og håndstående.

Vi bruker også tid på å gi nye medlemmer en innføring og en forståelse av hvordan en treningshverdag ser ut og hvordan man bør tilpasse treningen sin utifra de forutsetningene man har. For mange er CrossFit nytt og spennende, og man ønsker å lære seg alle øvelsene med en gang. Dette kan føre til overbelastninger og småskader. Derfor er det viktig å få en innføring i hvordan hvordan man bør

Etter kurset skal du ikke nødvendigvis være helt utlært og ha kontroll på alle øvelsene. Etter kurset skal du ha en grunnleggende forståelse av alle øvelsene, samt kjenne til de ulike progresjonene for hvordan man over tid skal lære og mestre de forskjellige øvelsene.

Screening: 

Dersom du har trent CrossFit på en annen CrossFit-box tidligere kan du ta en screening hos oss. Screeningen gjennomføres som en PT-time, hvor du går gjennom de viktigste øvelsene som er nevnt i avsnittet over. Screeningen innebærer også en innføring i «house-rules», herunder rutiner og regler for booking av timer, oppsett av medlemskap og eventuelle spørsmål du måtte ha om hvordan det er å være medlem hos oss.

Trykk på knappen under for å finne et ledig introkurs eller send inn skjemaet under.

Meld deg på introkurs her!

Spørreskjema for medlemskap

Fyll ut skjemaet hvis du vil bli medlem hos oss eller ønsker mer informasjon om medlemskap og introkurs. PS. Vi har opplevd at svaret på henvendelser havner i søppelposten. Følg med i den innboksen i etterkant av innsendt skjema.

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Hvilket introkurs ønsker du? (*)
  IntrokursScreening

  I tilfelle du har trent Crossfit før: Hvilket senter, hvor lenge og i hvilken tidsperiode?