For å bli medlem på CrossFit Løren må du først gjennomføre et introkurs. Våre introkurs kan gjennomføres enten i gruppe eller en-til-en med en personlig trener. Introkursene i grupper gjennomføres i helger og settes opp fortløpende, mens tidspunktet for et kurs med en personlig trener avtales individuelt med PTen. Påmelding til introkurs i grupper finner du her på hjemmesiden, mens booking av introkurs med PT gjør du ved å sende en mail til loren@ffgroup.no

På introkurset lærer du grunnleggende teknikk i øvelsene vi bruker i treningshverdagen hos oss. Herunder kommer blant annet baseløft som knebøy, markløft og press, olympiske løft som snatch og clean & jerk, og gymnastikk-øvelser som pullups, push-ups og håndstående.
Helgekursene gjennomføres over 6 timer, fordelt på 3 timer lørdag og 3 timer søndag. Begge dagene er obligatoriske.

Kurset som gjennomføres en-til-en med en PT gjennomføres over 4 timer, fordelt på to økter på 2 timer om gangen.

Dersom du har erfaring med CrossFit fra før kan du bli medlem ved å gjennomføre en screening en-til-en med en personlig trener. For å gå rett til en screening er det en forutsetning at du har relevant treningsbakgrunn, og med fordel vært medlem på et Crossfit-senter tidligere.
Screeningen gjennomføres en-til-en med en PT og tar 50 minutter der vi går gjennom de mest sentrale øvelsene i CrossFit. Vi setter også opp et medlemskap til deg og går gjennom reglene for booking, medlemsvilkår og gir en innføring i appene vi bruker.

Priser

 • Helgekurs: 1000,- 
 • Introkurs med PT: 1500,- 
 • Introkurs med PT – duo: 1500,- pr deltaker  
 • Screening: 799,-
Meld deg på introkurs her!

Spørreskjema for medlemskap

Fyll ut skjemaet hvis du vil bli medlem hos oss eller ønsker mer informasjon om medlemskap og introkurs. PS. Vi har opplevd at svaret på henvendelser havner i søppelposten. Følg med i den innboksen i etterkant av innsendt skjema.

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Hvilket introkurs ønsker du? (*)

  IntrokursScreening

  I tilfelle du har trent Crossfit før: Hvilket senter, hvor lenge og i hvilken tidsperiode?