For å bli medlem på CrossFit Løren må du først gjennomføre et introkurs. Våre introkurs kan gjennomføres enten i gruppe eller en-til-en med en personlig trener. Introkursene i grupper gjennomføres i helger og settes opp fortløpende, mens tidspunktet for et kurs med en personlig trener avtales individuelt med PTen. Påmelding til introkurs i grupper finner du her på hjemmesiden, mens booking av introkurs med PT gjør du ved å sende en mail til loren@ffgroup.no

På introkurset lærer du grunnleggende teknikk i øvelsene vi bruker i treningshverdagen hos oss. Herunder kommer blant annet baseløft som knebøy, markløft og press, olympiske løft som snatch og clean & jerk, og gymnastikk-øvelser som pullups, push-ups og håndstående.
Helgekursene gjennomføres over 3 timer.

Kurset som gjennomføres en-til-en med en PT gjennomføres over 4 timer, fordelt på to økter på 2 timer om gangen.

Dersom du har erfaring med CrossFit fra før kan du bli medlem ved å gjennomføre en screening en-til-en med en personlig trener. For å gå rett til en screening er det en forutsetning at du har relevant treningsbakgrunn, og med fordel vært medlem på et Crossfit-senter tidligere.
Screeningen gjennomføres en-til-en med en PT og tar 50 minutter der vi går gjennom de mest sentrale øvelsene i CrossFit. Vi setter også opp et medlemskap til deg og går gjennom reglene for booking, medlemsvilkår og gir en innføring i appene vi bruker.

Priser

 • Helgekurs: 1500,- 
 • Introkurs med PT: 2000,- 
 • Introkurs med PT – duo: 3500 (1750,- pr deltaker)  
 • Screening: 799,-

Kommende introkurs:


Spørreskjema for medlemskap

Fyll ut skjemaet hvis du vil bli medlem hos oss eller ønsker mer informasjon om medlemskap og introkurs. PS. Vi har opplevd at svaret på henvendelser havner i søppelposten. Følg med i den innboksen i etterkant av innsendt skjema.

  Navn (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Hvilket introkurs ønsker du? (*)

  IntrokursScreening

  I tilfelle du har trent Crossfit før: Hvilket senter, hvor lenge og i hvilken tidsperiode?