Bli med på vår 6 ukers utfordring. Registrer deg nå, og sikre deg et intervju!

Begrenset antall plasser


Registrer deg i dag så vil en av våre dyktige coacher kontakte deg, og gi deg mer informasjon om programmet.

  På 6 uker får du:

  • 3 økter i uka med likesinnede
  • Individuell feedback fra en coach på hver økt
  • Måling ved oppstart og ved avslutning. Dette for å se resultatene du har jobbet for
  • Veiledningssamtale sammen med en coach om trening, mat og søvn
  • Kostholdsråd og tips om mat, og bygging av gode vaner
  • En lukket Facebook gruppe
  • Nye vaner og rutiner du tar med deg videre!

  6 Ukers Program

  Sted

  CrossFit Oslo
  Nydalsveien 17, 0484 Oslo

  Pris

  4 000:- NOK

  Treningsdager

  Avtales ved intervju

  Tidligere medlemmer

  «Det beste med Crossfit Sarpsborg er et fantastisk godt samhold og det sosiale. Du føler deg inkludert og sett av både coachene og de du trener sammen med. Alle kan være med og vi heier på hverandre. Jeg har fått meg nye venner, både i boksen og på fritiden»

  – Lisa

  «Jeg har gjennom livet hatt lange perioder men ingen form for trening og andre perioder hvor jeg har trent forskjellige ting sporadisk. Jeg har ikke vært borti noe som gir meg så mye treningsglede, mestringsfølelse og tilhørighet som det jeg har funnet med Crossfit og hos Crossfit Sarpsborg. Med utrolige dyktige og erfarne instruktører, som evner å se DEG! Dette er det samme enten du er en person som bare ønsker å komme i bedre form, har noen skader eller svakheter i kroppen du vil bli frisk fra eller om du er en utøver som satser på en idrettskarriere. Alla blir sett og får tilpasset oppfølging og opplæring.»

  – Sigurd

  «Kurset var veldig bra. Fikk en god innføring i hva Crossfit er, dere fremstår som profesjonelle og helhetstenkende. Jeg var bekymret for om dette var noe for meg og om jeg hadde helse/fysikk til dette. Jeg opplevde at kurset ga motivasjon til å starte opp. På de de gjennomførte øktene fikk jeg absolutt kjenne på samholdet og fellesskapet på sentret.»

  – Ingrid